Категорії Інформація
Каси Додати подію
Нино Катамадзе
25 травня 2022

Нино Катамадзе

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Чернігівський театр Шевченка
пр-т Миру 23

Про подію

Ніно Катамадзе в Чернігові!

6 жовтня 2021 року гостей Чернігівського театру ім. Т.Г. Шевченко чекає справжній подарунок - виступ самої Ніно Катамадзе у Чернігові. Виконавців рівня цієї природженою грузинки в світі сучасної естради зовсім небагато. Ніно часто використовує в своїй музичній творчості національні мотиви, але так органічно і тонко вплітає їх у різножанрову палітру своїх неймовірних мелодій, що вони розкриваються перед слухачами зовсім інакше. Такий підхід породжує абсолютно неймовірну і впізнавану музику.

Концерт грузинської суперзірки

Зірка співає виключно рідною мовою. Однак оскільки сама мова музики позбавлена національності і не вимагає словника, то слухачі без зусиль вловлюють ті емоційні фарби і образи, які несуть в собі її дивовижні композиції. Велика частина музичного матеріалу була написана самою Ніно, а співати на сцені виконавиця почала з семи років. Хоча вперше з'явилася на сцені в чотири, але не з піснею, а з танцем. З 1999 року співачка співпрацює з відкритим всьому новому музичним колективом Insight, що в свою чергу принесло їй широку популярність в рідній країні і далеко за її межами.

Щоб потрапити на концерт дивовижною Ніно Катамадзе в Чернігові, купуйте квитки на сайті і в оффлайн в касах міста. Безліч цікавих концертів в афіші Чернігова чекають свого глядача на сторінках нашого сайту.

Яку подію неможливо пропустити в Чернігові? Приїзд самої Ніно Катамадзе з концертом!

  1. Унікальна і самобутня виконавиця
  2. Чарівна і різнопланова тепла музика
  3. Чарівність грузинської мови і мотивів
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код