Категорії Інформація
Каси Додати подію
31 січня 2022

Лускунчик з Катериною Кухар

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Чернігівський театр Шевченка
пр-т Миру 23

Про подію

Катерина Кухар в Чернігові!

У Чернігівському театрі Шевченка відбудеться всесвітньо відомий балет “Лускунчик” в Чернігові, за участі зірки українського балету Катерини Кухар. Запрошуємо вас в безмежний світ казки, краси і щирого кохання, що здатне творити дива. Маленька Марі, лялька Лускунчик, Мишачий король - знайомі герої відомої казки, без якої не минають жодні новорічні свята. Зима триває і подивитися цю історію разом з близькою людиною - це найкращий  подарунок до Дня Всіх Закоханих. А особливим його робить майстерне виконання однієї з головних ролей витонченою та ніжною примою Національної опери - Катериною Кухар.

Балет “Лускунчик”

Неперевершена музика Петра Чайковського надихнула хореографа Валерія Ковтуна на цю чудову постановку, яка стала улюбленицею у київської публіки, а тепер її можна буде відвідати у Чернігові і вже зовсім  скоро!

Щоб потрапити на балет “Лускунчик” з Катериною Кухар в Чернігові, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ціна квитків від 250 до 890 гривень. Ще більше вистав шукайте в афіші на нашому сайті.

Куди запросити дівчину на День Всіх Закоханих у Чернігові? На балет “Лускунчик” з Катериною Кухар!

  1. Романтична історія
  2. Майстерне виконання
  3. Геніальна музика
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код