Категорії Інформація
Каси Додати подію
MAX BARSKIH. Bestseller
08 вересня 2021

MAX BARSKIH. Bestseller

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Літній Театр
м. Чернігів, вул. Шевченка, 59

Про подію

Макс Барських в Чернігові!

8 вересня 2021 року на майданчику Літнього театру пройде концерт Макса Барських з шоу-програмою "Bestseller" в Чернігові. Зірка української музичної сцени і поп-виконавець, який став володарем особливого статусу "музичного посла" нашої країни від найвідомішого в світі економічного журналу Forbes. Його треки - часті учасники різних топів, а хіт 2019 року "Лей, не жалей" тримався на чолі музичного чарту TopHit Global Radio Chart цілих шістнадцять тижнів поспіль. Це стало визнаним світовим рекордом.

Сольний концерт "BESTSELLER"

Max Barskih знайшов своє визнання у безлічі шанувальників, які забивають  концертні зали не тільки в Україні, а й за межами країни. За музичну творчість і діяльність в сфері культури в різний час йому діставалися  почесні нагороди і премії. Серед них: MTV EMA, M1 Music Awards, «GQ Людина року» і багато інших. За високу ротацію хітів в ефірі радіостанцій співак удостоївся почесної нагороди TOP HIT MUSIC AWARDS в 2020 році.

Щоб потрапити на концерт Макса Барських в Чернігові, купуйте квитки на сайті і в касах міста. Безліч інших зіркових концертів в афіші Чернігова дивіться у нас на сайті.

На яке музичне шоу сходити в Чернігові? Концерт "Bestseller" MAX BARSKIH!

  1. Неймовірне шоу з унікальним поп-виконавцем країни
  2. Безліч улюблених хітів і презентація новинки
  3. Живий виступ і можливість побачити суперзірку

Макс Барських пісні:

  • "Берега"
  • "Неземная"
  • "Туманы"
  • "Моя любовь”
  • "Неверная"
  • "Bestseller"
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код