Категорії Інформація
Каси Додати подію
02 квітня 2022

Matrang

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Stereo Plaza (Стереоплаза)
пр-т Валерія Лобановського, 119

Про подію

Матранг у Києві!

2 квітня 2022 року у Stereo Plaza у Києві відбудеться великий сольний концерт автора найкращого соул-проекту за версією премії «Золота Гаргулья» — Matrang! Наразі співака продюсує творче об'єднання «Gazgolder». Популярність артисту принесла композиція "Медуза", яка швидко стала хітом. Проте на цьому творчість виконавця зовсім не вичерпується. 2020 року, коли весь світ прибував у шоці, музикант відзначився релізом шести синглів.

Великий сольний концерт Matrang

Matrang, чий псевдонім перекладається з в'єтнамської як «місяць», вирізняє харизматичний вокал та особлива ліричність. У 2021 році виконавець відсвяткував свій 26-й день народження і випустив дуже особисту композицію “Руки на руці”. Вона присвячена насамперед батькам репера та почуттю подяки, яке він до них відчуває. Відео на цю пісню вже набрало майже мільйон переглядів на Ютуб.

За словами співака, найбільше він цінує творчу свободу і саме нею готовий поділитися зі своїми слухачами. Подія відбудеться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на концерт Матранг у Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Більше концертів у афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Куди піти з друзями у Києві? На сольний концерт Matrang!

  1. Самобутній реп-виконавець
  2. Харизматичне щире виконання
  3. Можливість почути нові треки наживо

Пісні Matrang:

  • Медуза
  • Со мной
  • От луны до Марса
  • Я не расскажу
  • Он мой Бог
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код