Категорії Інформація
Каси Додати подію
07 березня 2020

Кармен-сюїта

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Чернігівський театр Шевченка
пр-т Миру 23

Про подію

Справжній вечір іспанської пристрасті і у виконанні прими-балерини Національної опери України, судді шоу «Танці з Зірками» і кращої балерини України Катерини Кухар.

(Ekaterina Kuhar) Катерина Кухар — прима-балерина Національної опери України, Народна артистка України, лауреат міжнародних конкурсів. Її запрошують танцювати на кращі балетні сцени світу, а в Україні завдяки її імені балетне мистецтво здобуло більше шанувальників. Катерина Кухар — символ сучасного українського балету. Вона промальовує своїм тілом кожну деталь в танці акуратно та красиво, від повороту голови до кінчиків пальців, а її драматичний талант допоможе глядачеві буквально прожити разом з балериною історію її персонажів.

Про виставу

«Кармен-Сюїта» — шедевр світового балету. Історія про трагічну долю циганки Кармен і сліпо закоханого в неї солдата Хозе, якого вона кидає заради молодого Тореро. Любовний трикутник, який закінчується трагедією не залишить вас байдужими.

Зміст новели Проспера Меріме, який розкривається в опері в чотирьох актах, в балеті ущільнено в один. Біля витоків задуму балету по опері «Кармен» стояла балерина Майя Плісецька. Для неї кубинський балетмейстер Альберто Алонсо склав лібрето та хореографію «Кармен-сюїти», а чоловік і композитор Родіон Щедрін написав транскрипцію до балету.

  • Лібрето: за новелою Проспера Меріме «Кармен»: Альберто Алонсо
  • Хореографія: Альберто Алонсо
  • Музика: Жоржа Бізе та Родіона Щедріна
  • Балет на 1 дію

Ви можете купити квитки на Кармен-сюїта на Concert.ua онлайн. А також оформити замовлення з доставкою кур’єром або забрати замовлення на фірмових бланках в нашому найближчому квитковому офісі (напередодні події ці способи стають недоступними).

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код