Категории Информация
Кассы Добавить событие
Антитела
14 февраля 2024

Антитела

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Дворец Спорта
г. Киев, Спортивная площадь, 1

О событии

Антитіла оголосили фінальний концерт свого навколосвітнього благодійного туру – Київ, Палац Спорту

Після майже трьох місяців гастролей закордоном Антитіла повернуться в Україну та зіграють для своїх прихильників велике сольне шоу у Палаці Спорту в Києві. Це буде шоу, яке поставить крапку у світовому благодійному турі гурту Антитіла.

14 лютого. Київ, Палац Спорту.

Антитіла повертаються на сцену рідного міста. 5 років тому Антитіла зібрали Палац Спорту двічі. Цього разу це станеться втретє.

Вперше наживо в Києві прозвучить альбом MLNL. Саме той альбом, який Антитіла представили на другий день повномасштабної війни прямо з підземного паркінгу, де базувався 130 батальйон ТРО, в якому музиканти несуть службу. 

"2Step, Фортеця Бахмут, TDME, Вірила - ці пісні допомогли мільйонам людей пройти найважчі періоди життя. Війна змінила всіх нас, вона знецінила штучне і наносне, й зробила важливим справжнє. Справжні емоції, кохання, обійми, й справжнє бажання боротися далі. Ми впевнені, що з Антитілами ці пісні про справжнє співатиме вщент заповнений Палац Спорту", - ділиться лідер гурту Антитіла Тарас Тополя.

Кожен концерт гурту Антитіла – це унікальне музичне шоу, наповнене смислами та технічними й звуковими рішенням, яким майже немає рівних в Україні. За 15 років творчої діяльності жоден концерт не повторювався. Кожного разу музиканти дивують столицю і цей раз - не виняток. Антитіла готують спеціальну програму для своїх прихильників.

Наразі Антитіла перебувають у світовому благодійному турне. Музиканти зіграли більше 30 концертів на трьох континентах та зібрали майже 400 000 доларів. Антитіла рухаються до цілі в півмільйона доларів, аби закупити 10 000  якісних медичних аптечок для Збройних Сил України.

Після відведення музикантів гурту Антитіла з передової всі свої зусилля вони направляють на волонтерські проекти власного Благодійного Фонду, який також опікується дітьми родин загиблих військових їхнього 130-го батальйону та військовим напрямком.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код